Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Aleksandar Stojkovski

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur më 12.3.1982 në Shkup. Maqedonas. Specialist i radiodiagnostikës, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, anëtar 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Komisionit për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e Republikës së Shqipërisë, anëtar 
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.