Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието

ПОСЕБНА ОРГАНИЗАЦИОНА ЕДИНИЦА - ОДДЕЛЕНИЕ - ПАРЛАМЕНТАРНА БУЏЕТСКА КАНЦЕЛАРИЈА (ПБК)


Раководител на Одделение – Парламентарна буџетска канцеларија (ПБК)

Советник за буџетски и финансиски анализи

Советник за парламентарен фискален надзор и фискална транспарентност

Соработник за административна поддршка

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.