Pratenichki sostav
 
Пратенички составРејхан Дурмиши

 

 
Член на ПЕИ. Роден на 11.10.1974 година во Дебар. Торбеш. Дипломиран педагог, Филозофски факултет, Скопје.

Активности во Собранието: 

  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член


Е-пошта: r.durmisi@sobranie.mk

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.