Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Мурати Џеладин

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во с. Џепчиште, Тетово. Албанец. Завршил Филозофски факултет, група Педагогија. Доктор по педагошки науки. Избран за потпретседател на Собранието на СРМ.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.