Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Мухамет Халили

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во с. Џепчиште, Тетово. Албанец. Завршил Филолошки факултет. Работи како професор по француски јазик во Училишниот центар за образование “Кирил Пејчиновиќ” во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.