Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Џемаили Веби

 

 

 

 

 

 

Роден е 1952 година во с. Боговиње, Тетово. Албанец. Завршил Филозофски факултет.  Магистер по историски науки. Невработен. Живее вво с. Боговиње.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.