Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Алиу Хамид

 

 

 

 

 

 

Роден е во с. Шипковица, Тетово. Албанец. Завршил Економски факултет. Вработен како шеф на Сектор во Т.П. “Теком” во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.