Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Алити Абдурахман 

 

 

 

 

Роден е 1945 година во с.Желино, Тетово. Албанец. Завршил Правен факултет. Невработен. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.