Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Рамадани Сали

 

 

 

 

 

 

Член  на Партијата за демократски просперитет на Албанците во Македонија. Роден 1939 година во Кичево, Албанец. Завршил Правен факултет. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.