Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ХИСНИ ШАЌИРИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата  за демократски просперитет на Албанците во Македонија. Роден 1949 година во Отља, Куманово, Албанец. Завршил филозофски факултет - група историја. Беше пратеник И во претходниот мандатен период. Живее во село Отља, Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.