Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Таири Мухамед 
 

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет на Албанците-Народна демократска партија (ПДПА-НДП). 
     
Претседател на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Монголија. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Кина. 
     
Роден 1957 година во Гостивар, РМ. Албанец. Завршил Виша социјална школа. Работи како социјален работник во Центарот за социјални работи во Гостивар. Нема претходно пратеничко искуство. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.