Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Кадриу Назми 
 

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет на Албанците во Македонија - Народна демократска партија (ПДПА-НДП). 
     
Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Турција. 
     
Роден 1964 година во с. Морани, Скопје, РМ. Албанец. Завршил Технолошки факултет. Живее во с. Морани, Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.