Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Етеми Фатмир 
 

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет на Албанците во Македонија - Народна демократска партија (ПДПА-НДП). 
     
Активен во Партијата од 1990 година. Носител на многу партиски функции. Член на Претседателството на ПДПА-НДП. Претседател на партискиот огранок на општина Чаир, Скопје. Сега е член на Централното собрание на ПДПА-НДП. Член на пратеничката група на Собранието на РМ за соработка со Парламентот на Република Бугарија. 
     
Роден 1965 година во Скопје, РМ. Албанец. Завршил Природно - математички факултет, биологија. Работел како професор по биологија. Бил советник во општина Чаир, Скопје. Живее во с. Визбегово, Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.