Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СЕЈФЕДИН ХАРУНИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1944 година во село Градец, Гостивар, Албанец. Завршил Филолошки факултет. Доктор по филолошки науки. Беше пратеник и во претходниот состав на Собранието на Република Македонија. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.