Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пруси Абдурауф


 

 

 

 

 

Член  на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1944 година во Скопје, Албанец. Завршил Технолошки факултет. Работи како професор на технолошко-металургискиот факултет во Скопје. Живее во Скопје.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.