Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МЕВЛАН ТАХИРИ

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1956 година во Скопје, Албанец. Завршил електротехнички факултет. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.