Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Маљичи Назми

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1957 година во село Станчиќ, Гњилане (СР Југославија), Албанец. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.