Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИСМЕТ РАМАДАНИ

 

 

 

 

 

 

Член  на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1954 во село Арачиново, Скопје, Албанец. Завршил Природно-математички факултет, група хемија. Беше пратеник во Собранието на Република Македонија и во претходниот мандат. Живее во село Арачиново, Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.