Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ГАЗМЕНД АЈДАРАГА

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1942 година во Дебар, Албанец. По професија е дипломиран инженер - агроном. Директор е на приватна фирма. Беше пратеник и во претходниот мандат. Живее во Дебар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.