Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МЕРСЕЛ БИљАЛИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1956 година во село Чегране, Гостивар, Албанец. Има завршено Правен факултет. Живее во село Чегране, Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.