Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


АБДУЛАДИ ВЕЈСЕЛИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија. Роден 1964 година во Тетово, Албанец. Завршил средно образование. Вработен е во приватното претпријатие ? Минас? во Тетово.Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.