Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

Vlladanka Aviroviq

 

 

 


Anëtare e PSM-së. E lindur më 22.1.1954 në Shkup. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup.

Aktivitete në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Ekonomike, kryetar
  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociacion (Komiteti i Përzier Parlamentar BE-Republika e Maqedonisë), zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, kryetare  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtare 


E-posta: v.avirovik@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.