Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


PARTIA SOCIALISTE E MAQEDONISË, LIDHJA E FORCAVE REFORMISTE TË MAQEDONISË DHE PARTIA E RE DEMOKRATIKe-PROGRESIVE

 

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.