Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


PARTIA SOCIALISTE E MAQEDONISË DHE PARTIA PËR EMANCIPIMIN E PLOTË TË ROMËVE

 

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.