Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

Tito Petkovski

 

 

 

 

Anëtar i PRSD-së. I lindur më 23.1.1945 në f.  Psaça, Kriva Pallankë.  Maqedonas.  Fakulteti Juridik - Universiteti "Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup.

Aktivitete në Kuvend:

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Zbatimit të Masave për Përcjelljen e Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes, kryetar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtar


E-posta: t.petkovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.