Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SONJA MIRAKOVSKA

 

 

 

 

Anëtare e PRSD-së.  E lindur më 12.9.1963 në Berovë.  Maqedonase.  Ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti “Shën  Cirili dhe Metodi”, Shkup.

Aktivitete në Kuvend:  

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociacion (Komiteti i Përzier Parlamentar BE-Republika e Maqedonisë), zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, kryetare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe Karaibeve, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës se Qipros, anëtare

Koordinatore e Klubit të Deputeteve (1 tetor 2011- 31 shtator 2012). 


E-posta: s.mirakovska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.