Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

Nikollçe Acevski

 

 

 

 

Anëtar i PRSD-së. I lindur më 2.6.1969  në Manastir.  Maqedonas.   Doktor i Shkencave Elektroteknike.

Aktivitete në Kuvend:

  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Zbatimit të Masave për Përcjelljen e Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes, zëvendëskryetar
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, anëtar
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Portugalisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtar


E-posta: n.acevski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.