Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GORAN MISOVSKI

 

 

 


Anëtar i PRSD-së.  I lindur më 15.4.1965 në Shkup.  Maqedonas.  Ekonomist, Fakulteti Ekonomik, Prilep.

Aktivitete në Kuvend:  

  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendëskryetar 
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar
  • Delegacioni i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Shtetit të Izraelit, anëtar  
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për  bashkëpunim me Parlamentin e SHBA-së, anëtar


E-posta: g.misovski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.