Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

                                                                  ARBEN XHAFERI  

 

 

 

Anëtar i PDSH-së. I lindur më 24.1.1948 në Tetovë. Shqiptar.

Ka kryer Fakultetin filozofik. Nga 1994-997, nga 1998-2002 dhe nga 2006-2008 ka qenë deputet në përbërjen parlamentare.

Kryetar i Grupit të  deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së të Spanjës.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.