Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ELMAZE SELMANI

 

 

 


Anëtare e PDSH-së. U lind në vitin 1958 në fsh. Lupç i Epërm, Podujevë. Shqiptare. Mjeke e specializuar e gjinekologjisë. E flet mirë gjuhën serbe, ndërsa shërbehet me gjuhën angleze dhe turke. Jeton në Vrapçisht.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.