Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

AGIM RAMADANI

 

 

 

 

Anëtar i PDSH-së. U lind në vitin 1956 në fsh. Zhelinë, Tetovë. Shqiptar.

Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë, ka specializuar mjekësinë ligjore dhe kriminalistikën, magjistroi në shkencat mjekësore, momentalisht është doktor i shkencave mjekësore të Universitetit në Tiranë.

Para zgjedhjes për deputet, 24 vjet punoi pa ndërprerë si mjek i praktikës së përgjithshme, e më vonë edhe si specialist. Ligjëron me honorar mjekësinë ligjore dhe Etikë me deontologji në Fakultetin Juridik USHT dhe në shkollën e lartë të infermierisë.

Në mënyrë aktive e flet gjuhën angleze, maqedonase, serbe dhe kroate, ndërsa shërbehet me gjuhën turke. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.