Меѓународна соработка

 

 Обраќање на г. Трајко Вељановски, претседател на Собранието на Република Македонија - Свечено отворање

 Обраќање на г-ѓа Рената Дескоска, потпретседател на Собранието на Република Македонија и шеф на Делегацијата во ПС на ОБСЕ - Свечено отворање 

 Обраќање на потпретседателот, г-ѓа Рената Дескоска, на 2. Сесија: Развојот на демократските институции и човековите права во Југоисточна Европа - улогата на ОБСЕ

 Обраќање на министерот за внатрешни работи, г. Оливер Спасовски, на тема „Управување со миграција преку почитување на човековите права“

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.