Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


                                                            

                                                         НЕЖДЕД МУСТАФА
 
 


    
 

 


   
   Претседател на Обединетата партија на Ромите на Македонија. Ром. Роден 1962 година во Скопје, Р. Македонија. Завршил Филозофски факултет. Бил уредник на Ромската редакција на МТВ, дописник на МТВ од Германија и градоначалник на Општина Шуто Оризари- Скопје. Се служи со германскиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.