Pratenichki sostav
 
Пратенички составНиколче Ацевски

 

 Член на НСДП. Роден на 2.6.1969 година во Битола. Македонец. Доктор по електротехнички науки.

Активности во Собранието: 

  • Комисија за надзор над спроведувањето на мерките за следење на комуникациите од страна на Министерството за внатрешни работи и од Министерството за одбрана, заменик-претседател
  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Португалската Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член


Е-пошта: n.acevski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.