Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Горан Мисовски

 

 

 


Член на НСДП. Роден на 15.4.1965 година во Скопје. Македонец. Економист, Економски факултет, Прилеп.

Активности во Собранието:

  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-претседател
  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД, член 


Е-пошта: g.misovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.