Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ГОРАН МИСОВСКИ

 

Член на НСДП. Роден на 15.4.1965 во Скопје. Македонец. Дипломиран менаџер по осигурување, Универзитет „Св.Климент Охридски“.

 

Активности во Собранието:

  • Буџетски совет на Собранието, претседател
  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
  • Комисија за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите, заменик-член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Унгарија, член


Е-пошта: g.misovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.