Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЛАЗАР ДИМОВ

 

 

 

 

 

 

Независен пратеник. роден 1946 година во Неготино, Македонец. завршил Електротехнички факултет. Поранешен претседател на Собранието на општина Неготино. Живее во Неготино.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.