Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ИГОР ДУРЛОВСКИ


Независен пратеник. Роден на 26.3.1977 во Битола. Македонец. Магистер, Факултет за музичка уметност, Скопје.

 

Е-пошта: I.Durlovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.