Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДРАГОЉУБ ФИЛИПОСКИ

 

Роден на 12.10.1979 во Гостивар. Македоец. Завршил Факултет за физичка култура, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје.

 

Е-пошта: D.Filiposki@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.