Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


E premte,5 nëntor 2010

Delegacioni i kuvendit në takim me kryetarin e senatit të Kanadasë

Duke u dëshiruar mirëseardhje kolegëve nga Maqedonia, kryetari i Senatit të Kanadasë, z. Noel Kinsela, duke potencuar se marrëdhëniet ndërmjet dy shteteve ka histori të gjatë,e cila i tejkalon kufijtë e vitit 1991, dhe se Kanada pa vështirësi e përdor fjalën Maqedoni për ndonjë i cili vjen nga Republika e MaqedonisëE martë, 02 nëntor 2010

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanovksi dhe delegacioni i kuvendit realizuan takimin e parë me kolegët e tij kanadez

Kryetari i njohu kolegët e tij se institucionet shtetërore janë të drejtuar drejt krijimit të klimës së volitshme afariste, nxitjen e konkurrencës, në bashkëpunimin ndërkombëtar tregtar dhe promovim të investimitE hanë , 01 nëntor 2010

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanovski në vizitë zyrtare në Kanada

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanovksi, prej sot është në vizitë zyrtare në Kanada, me ftesë të kolegut të Kanadasë, kryetarin e Odës përfaqësuese të Parlamentit të Kanadasë, z. Piter Miliken

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.