Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

NËNKRYETARËT E KUVENDIT

Nënkryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë i ndihmojnë Kryetarit të Kuvendit në kryerjen e funksionit të tij dhe e zëvendësojnë në rast mungese ose pengese. 

Nënkryetarët e Kuvendit zgjedhen nga radha e deputetëve dhe mandati i tyre zgjat katër vjet.

 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.