Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИЗБОРНА ЕДИНИЦА БРОЈ 4

1 . ДНЕТ  ДВИЖЕЊЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО НА ТУРЦИТЕ 
    
- МАХМУТ  ЈОНУЗИ      

2 . ПЕИ  ПАРТИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА 
    
- ЗОРАН  ВИТАНОВ      

3 . ГИ - ПМ  ГРУПА ИЗБИРАЧИ - ПМ 
    
- ПАНЧО  МИНОВ      

4 . ПСД  ПАРТИЈА НА СЛОБОДНИ ДЕМОКРАТИ 
    
- ЗОРАН  ПЕТРЕСКИ      

5 . СТЛС  СОЈУЗ НА ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ 
    
- АНТОНИЈЕ  НЕДЕЛКОВСКИ      

6 . СОНЦЕ  Коалиција СОНЦЕ 

  СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, НОВА СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, НОВА АЛТЕРНАТИВА, ЗЕЛЕНА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА ВЛАСИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА – ДСВМ
- ЗОРАН  ЗАЕВ      

7 . ТМРО  ТРАЈНО МАКЕДОНСКО РАДИКАЛНО ОБЕДИНУВАЊЕ 
    
- ВАНЧО  ШЕХТАНСКИ      

8 . СДПМ  СОЦИЈАЛ – ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА 
    
- ЗОРАН  ЗАШЕВ      

9 . ВМРО-ДПМНЕ  Коалиција ВМРО-ДПМНЕ  

ВМРО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА ТУРЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА, СОЈУЗ НА РОМИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА, ВМРО-МАКЕДОНСКА, ОБЕДИНЕТА ПАРТИЈА ЗА ЕМАНЦИПАЦИЈА, ПАРТИЈА НА ПРАВДАТА, СТРАНКА НА ДЕМОКРАТСКА АКЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА-СДА, ПАРТИЈА НА
- ЗОРАН  СТАВРЕСКИ      

10 . ТМОРО-ВЕП  ТАТКОВИНСКА МАКЕДОНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА РАДИКАЛНА ОБНОВА – ВАРДАР – ЕГЕЈ - ПИРИН 
    
- МИЛЕ  ТОШЕСКИ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.