Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИЗБОРНА ЕДИНИЦА БРОЈ 3

1 . ДНЕТ  ДВИЖЕЊЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО НА ТУРЦИТЕ 
    
- АКИМ  ДИКО      

2 . СТЛС  СОЈУЗ НА ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ 
    
- ПЕТРЕ  ОРДЕВСКИ      

3 . ТМОРО-ВЕП  ТАТКОВИНСКА МАКЕДОНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА РАДИКАЛНА ОБНОВА – ВАРДАР – ЕГЕЈ - ПИРИН 
    
- СИМЧО  ЈОВАНОВСКИ      

4 . ДУИ  ДЕМОКРАТСКА УНИЈА ЗА ИНТЕГРАЦИЈА 
    
- ИРФАН  ЛИМАНИ     

5 . ПСД  ПАРТИЈА НА СЛОБОДНИ ДЕМОКРАТИ 
    
- ВЕНЦО  ШОПОВ      

6 . СОНЦЕ  Коалиција СОНЦЕ 

СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, НОВА СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА, ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, НОВА АЛТЕРНАТИВА, ЗЕЛЕНА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА Р. МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА ВЛАСИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА – ДСВМ
- ТИТО  ПЕТКОВСКИ      

7 . ВМРО-ДПМНЕ  Коалиција ВМРО-ДПМНЕ 

ВМРО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ, ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА ТУРЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА, ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА, СОЈУЗ НА РОМИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА, ВМРО-МАКЕДОНСКА, ОБЕДИНЕТА ПАРТИЈА ЗА ЕМАНЦИПАЦИЈА, ПАРТИЈА НА ПРАВДАТА, СТРАНКА НА ДЕМОКРАТСКА АКЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА-СДА, ПАРТИЈА НА
- ВЛАДИМИР  ЃОРЧЕВ      

8 . СДПМ  СОЦИЈАЛ – ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА 
    
- БРАНКО  ЈАНЕВСКИ     

9 . РССМ  РАДИКАЛНА СТРАНКА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА 
    
- СРЕТЕН  ПАУНОВИЌ     

10 . ДПА  ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА АЛБАНЦИТЕ 
    
- МУАРЕМ  ИМЕРИ      

11 . ТМРО  ТРАЈНО МАКЕДОНСКО РАДИКАЛНО ОБЕДИНУВАЊЕ 
    
- СИМОН  ПОЛИКАРП

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.