Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Zhaklina Llazarevska  


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 3.11.1964 në Ohër. Maqedonase. Matematikan i diplomuar-informatikan, FMN.  


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, kryetare 
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtare 

 

Posta elektronike: z.lazarevska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.