Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Tatijana Lallçevska

 

Anëtare e LSDM-së. E lindur më 5.12.1973 në Tetovë. Maqedonase. Ka mbaruar Fakultetin Pedagogjik.

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtare
  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtarе
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtare 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtare
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Spanjës, anëtare 

 

Е-posta: T.Lalcevska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.