Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

SNEZHANA KALESKA-VANÇEVA

 

Anëtare e LSDM-së.


Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendëskryetare
  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, anëtare 

E-posta: S.KaleskaVanceva@sobranie.mk
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.