Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Mileva Gorgieva


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 17.3.1963 në Strumicë. Maqedonase. Arsimi i lartë, Universiteti "Goce Dellçev" - Shtip.  

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendëskryetare 
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujerave, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtare


Posta elektronike:m.gjorgieva@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.