Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

 

 

Kostadin Kostadinov


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 22.3.1990 në Strumicë. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin ekonomik, Universiteti FON. 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Buxhetor, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë parlamentare të Organizatës së Traktatit  të Atlantikut Verior (AP NATO), zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Italisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtar 


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.