Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Jovan Mitreski 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur më 20.11.1980 në Strumicë. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, Fakulteti ekonomik Prilep, "Shën Kliment i Ohrit" Manastir. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Këshilli Buxhetor, anëtar
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet,  zëvendësanëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Ukrainës, kryetar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Islamike të Iranit, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Maltës dhe Republikës së Qipros, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë, anëtar 

 

Posta elektronike: j.mitreski@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.