Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Jagoda Shahpaska  

 

Anëtar i LSDM-së. E lindur më 18.3.1964 në f. Tepavcë, Manastir. Maqedonase.  Ka kryer Fakulteti mjekësor - Shkup, specialist i mjekësisë interne. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendëskryetare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtare 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtare
  • Komisioni për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare• Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (AP ESBE), anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtar • Grupi parlamentar ndërpartiak për të drejtat e personit me aftësi të veçanta, zëvendëskryesuese  

Posta elektronike: j.sahpaska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.